In 2021 ontstond Meesterknecht, na de overname van L.Pul fietsen in Woudenberg. Een nieuwe naam, een nieuw gezicht.
De naam Meesterknecht is afkomstig uit het wielerpeloton, de Meesterknecht in een wielerploeg is de belangrijkste hulp van de Kopman. Graag zijn wij bij Meesterknecht uw belangrijkste hulp op fietsgebied. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of komt voor een reparatie, wij staan voor u klaar! Samen vinden wij de fiets die bij u past. Klantvriendelijkheid en dienstbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

De kopman bij Meesterknecht is Jan-Willem de Keijzer. Een echte sportieveling die verknocht is aan de fiets.
Vroeger reisde hij door het land om mee te doen aan wedstrijden. Nu fietst hij voornamelijk voor zijn plezier.
Vanaf dat Jan-Willem kon gaan werken was hij in fietsenwinkels te vinden. Later begon hij aan een studie Small Business and Retail Management met de gedachte om ooit eens voor zichzelf te beginnen. Na enige omzwervingen kwam de mogelijkheid tot overname van L.Pul fietsen op zijn pad. De keuze om het stuur om te gooien was snel gemaakt.

In de werkplaats van Meesterknecht is mechanieker Johnny Mirck te vinden. Een vriendelijk gezicht met een bak ervaring. Geen onderdeel is voor Johnny onbekend en geen probleem te groot om op te lossen.  Johnny is al heel wat jaren te vinden in de werkplaats, eerst bij L. Pul Fietsen en nu verbonden aan Meesterknecht Fietsen.

Graag ontmoeten we u in onze winkel!

Jan-Willem de Keijzer

Kopman

Johnny Mirck

Mechanieker

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan om op de hoogte te blijven van het laatse nieuws en de ontwikkelingen rondom Meesterknecht Fietsen.