Waar we jaren geleden nog dachten aan een verfrissend biertje toen je Corona hoorde, is dat nu wel anders. Het is zinloos om energie te steken in zaken waar je geen invloed op hebt, en daarom blijven we bij Meesterknecht positief. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om vernieuwingen door te voeren in de winkel. De visie van Meesterknecht Fietsen is om elk type fietser te kunnen bedienen. Om deze visie te realiseren is er een breder aanbod van fietsen en producten nodig. Er zijn erg veel verschillende merken te koop, na diverse producten de afgelopen tijd getest te hebben zijn we tot een mooi assortiment gekomen. U vindt (binnenkort) de volgende merken bij Meesterknecht Fietsen:

  • Cannondale: prachtig merk waar innovatie en de “fun” van het fietsen voorop staan. “Fietsen die gewoon beter zijn. Fietsen die jouw rit beter maken. Waar je ook rijdt, wat je ook rijdt.”
  • Wahoo (Gps systemen en fietstrainers). Om zorgeloos je weg te vinden, bij te houden hoe hard je gaat of te bekijken wat je hartslag is hebben wij de producten van Wahoo in ons assortiment opgenomen. Met de slimme fietstrainers van Wahoo train je op een leuke manier binnen, en rijd je wedstrijden of ritten op het online platform Zwift.
  • Dynamic (onderhoudsmiddelen). Sponsor van Wereldklasse teams als Jumbo Visma en Bora Hansgrohe. Mooie onderhoudsmiddelen die ook nog eens milieu vriendelijk zijn.
  •  Lake (Schoenen). Mooie schoenen van degelijke kwaliteit waar met name de pasvorm op valt. In tegenstelling tot veel andere merken ligt hier namelijk de focus bij Lake. Een breed assortiment met lengte en breedte maten, waar voor iedere sportieve fietser wel wat passends tussen zit.
  • Met (Helmen). Breed assortiment voor mountainbikers, racefietsers en e-bike rijders. In verschillende modieuze kleuren verkrijgbaar.
We staan voor u klaar mochten er vragen zijn!


Graag tot ziens,

Team Meesterknecht Fietsen